fbpx

Nu medlem af bestyrelsen i Konservative

Torsdag aften var der generalforsamling i den Konservative vælgerforening, i Ringsted. Jeg har aldrig før oplevet en politisk forening gennemføre en så effektiv og dækkende generalforsamling. Beretninger og drøftelser var korte og præcise, uden en masse diskussion for og imod. Men der var naturligvis også en rigtig god stemning, oven på et valg hvor ca. 25 % af Ringsted vælgere satte kryds ved Konservative.

Jeg blev beæret med en opfordring til at træde ind i bestyrelsen, hvilket jeg naturligvis takkede ja til. Jeg ser frem til at samarbejde med bl.a. folk der har professionel bestyrelseserfaring fra erhvervslivet. Det bliver spændende, og jeg ser meget frem til at lære, og lære fra mig. Jeg tror min mangeårige erfaring med politik, strategi og ledelse, kan komme i spil på en ny og spændende måde.

Nu kommer det til at handle om at tage godt imod de mange nye medlemmer. En tredobling af medlemstallet på relativ kort tid, er en anerkendelse af at Konservative fylder et tomrum ud. Men det stiller også krav om at fastholde interessen, og trække endnu flere gode kræfter ind i foreningen.

Det bliver godt!

Be the first to comment on "Nu medlem af bestyrelsen i Konservative"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.