fbpx

Om mig

Mit navn er Timo Jensen, jeg er født i 1967 år og gift med Julie. Sammen har vi tre dejlige piger på fra 2007, 2009 og 2013.

Jeg har været formand for Venstre i Ringsted fra 2003 til 2007, og desuden medlem af Regionsrådet siden starten i 2006, og indtil 2013 og medlem af Byrådet fra 2014 til 2021. I 16 år som folkevalgt politiker. Jeg har været en aktiv deltager i statsministerkampagner, folketingvalg, regionsrådsvalg og kommunalvalg. Både i spidsen for kampagnen, og jeg har kravlet i utallige lygtepæle for at sætte plakater op, og slidt sålerne tynde ved omdeling af brochurer.

Klik på artiklerne og læs mere om hvem jeg er, og hvad jeg står for.

Jeg er til dagligt major i Forsvaret. I næsten 20 år var jeg ansvarlig for driften af en af Nordeuropas med komplekse SAP ERP løsninger. Siden 1. oktober 2021, har jeg fået ansvaret for Forsvarets datasikkerhed, i en nyoprettet stilling som Senior Compliance Manager, hvor jeg sammen med en række medarbejdere, skal rådgive og vejelede i at beskytte data bedst muligt.

Det betyder også at jeg fortsat er ansat til at være på forkant med udviklingen, og hele tiden undersøge hvorledes vi beskytter os bedst muligt, samtidig med at vi udnytter fordelene ved digitalisering. Dette fokus har jeg bragt med ind i politik, hvor jeg er meget nysgerrig på hvordan vi bliver bedre, uden at det bliver dyrere, og ikke mindst, sikre at vi overholde love og regler.

Du er velkommen til at kommentere på mine artikler. Men der er visse spilleregler jeg beder dig overholde. Jeg accepterer ikke grimt sprog, og jeg fjerner indlæg der ikke er saglige. Jeg afgør suverænt hvad der er sagligt i min optik. Ved at skrive her, har du accepteret disse simple spilleregler.