fbpx

Fri af fossile brændstoffer

Danmark skal være fri af fossile brændstoffer. Det er der to gode grunde til.

1. De menneskeskabte klimaforandringer skal bremses

2. Vi skal være uafhængig af energikilder fra ustabile lande og regioner.

Danmark producerer selv det meste af den olie vi har brug for. Men det er en stakket frist. Før eller siden er der ikke mere olie i Nordsøen, og så bliver vi tvunget til at købe olie fra lande der ikke udelukkende vil os det godt.

Anders Fogh sagde det på en god måde for nogle år siden(frit fra hukommelsen): “Hvis vi ikke vil redde miljøet med en omlægning af energikilder, så vil vi ihvertfald ikke støtte regimer i mellemøsten, som lever af de penge vi giver for deres olie”.

Derfor er der behov for at forske og udvikle gode alternativer. Alternativer der ikke kun virker når solen skinner, eller det blæser. Der er trods alt et udtalt behov for strømmen også om natten, med roligt vejr.

Be the first to comment on "Fri af fossile brændstoffer"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.