fbpx

Kandidat til SEAS-NVE repræsentantskab

Så er det officielt.

Jeg er kandidat til valget til SEAS-NVE repræsentantskabet. Jeg er allerede i dag medlem, og er blevet så bidt af arbejdet, at jeg gerne vil have din stemme til valget i oktober/november.

Forsyningssikkerheden har høj prioritet for SEAS-NVE, og jeg ønsker at dette fokus skal fortsætte. Forbrugeren skal være sikker på at der er strøm i stikkontakten, når der er brug for det. Derfor skal vi fortsætte med at grave kabler ned, så vi ikke er så sårbare overfor vind og vejr.

SEAS-NVE er en moderne IT-virksomhed der udover at levere stræm, også leverer fiberforbindelser til danskerne. Nedgravningen af fiber skal fortsætte, så vi alle får adgang til superhurtigt Internet, til rimelige priser.

Vindmøller står bedst på havet. Derfor er det en høj prioritet at SEAS-NVE fortsat investerer i havmøller, fremfor landmøller. Alle der har prøvet at bo nord for en vindmølle, eller blot indenfor få hundrede meter, kender til både støj og lysgener. Forestil dig en hyggelig vintereftermiddag, hvor lyset i stuen flimrer i takt med at vingemøller skygger for solen. Eller den konstante summen fra møllens gearkasse, eller den flikrende susen fra vingerne der drejer i en sagte brise. Det er ikke rimeligt for omgivelserne.

Stem på mig hvis du er enig i disse prioriteter.

 

Be the first to comment on "Kandidat til SEAS-NVE repræsentantskab"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.