Om mig

Mit navn er Timo Jensen, jeg er 50 år og jeg er gift med Julie. Sammen har vi tre dejlige piger på 10, 8 og 4 år.

Jeg har været formand for Venstre i Ringsted, medlem af Regionsrådet, og nuværende medlem af Byrådet.

Klik på artiklerne og læs mere om hvem jeg er, og hvad jeg står for.

 

Jeg er til dagligt major i Forsvaret. Det er min opgave at sørge for at nogle af de mest avancerede og kraftige computere i Forsvaret, er opdaterede, og klar til alle de mange opgaver der skal løses. Der stilles hele tiden nye krav, og der kommer mange projekter hvert år, som kræver sine specielle tilpasninger. Det er min opgave at sikre at alt det nye, kan komme i drift uden gnidninger.

Det betyder også at jeg er ansat til at være på forkant med udviklingen, og hele tiden undersøge hvorledes vi udnytter den eksisterende teknologi bedst, og om der er kommet nyheder der kan hjælpe vore brugere til en bedre hverdag. Dette fokus har jeg bragt med ind i politik, hvor jeg er meget nysgerrig på hvordan vi bliver bedre, uden at det bliver dyrere.

Du er velkommen til at kommentere på mine artikler. Men der er visse spilleregler jeg beder dig overholde. Jeg accepterer ikke grimt sprog, og jeg fjerner indlæg der ikke er saglige. Jeg afgør suverænt hvad der er sagligt i min optik. Ved at skrive her, har du accepteret disse simple spilleregler.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram