Nytårsmøde i Venstre


Søndag 22 januar mødtes Venstres lokale bestyrelse og byrådsgruppe. Vi har drøftet det kommende valg, og berørt de emner der er aktuelle nationalt og lokalt. Det store spørgsmål er: Hvilke emner har lokal interesse? Et emne kan fylde meget nationalt, men være helt uden for rækkevidde lokalt.

Forleden opfordrede en borger på Facebook til, at kommunen skulle bygge børnehaver, ibstedet format købe dyrt militært isenkram… Det er et godt eksempel på noget der optager enkelte borgere rigtig meget, men som vi absolut ingen indflydelse har på.

Det kommende valg bliver spændende, og vi glæder os til at trække i de blå valgjakker igen 🙂

Be the first to comment on "Nytårsmøde i Venstre"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram